Wie ben ik en hoe werk ik

Mijn naam is Joyce Janssen – Deneer en ik ben sinds 2012 werkzaam in de GGZ. Ik volgde de opleiding Mental Health aan de Universiteit Maastricht en heb daarna enkele jaren in loondienst gewerkt in zowel de basis GGZ als in de specialistische GGZ. Sinds 2016 werk ik als zelfstandig therapeut. Ik studeerde Integratieve Psychotherapie aan de Universiteit van Antwerpen en heb mij daar dus verder ontwikkeld en opgeleid tot psychotherapeut.

Als therapeut vind ik het belangrijk om warm, open en echt te zijn. Ik probeer dan ook met een open houding naar u te luisteren, om zo samen te kunnen zoeken naar ontwikkeling en verandering. Therapie kan soms moeilijk en confronterend zijn, maar ik geloof er in dat juist door het samen kijken naar moeilijke onderwerpen en thema’s, iemand vooruit kan komen en anders in het leven kan komen te staan.

Joyce Deneer
BIG geregistreerd psychotherapeut
BIG-nummer 09928778216

KvK nummer Psychotherapie Jade: 82542678

Bent u geïnteresseerd?

Als u overweegt om zich aan te melden voor een behandeling, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen, of via de mail. Wanneer u zich aanmeldt, vindt er altijd eerst een korte telefonische pré-intake of kennismakingsgesprek plaats, zodat we samen in kunnen schatten of u bij mij op het goede adres bent en of ik u mogelijk verder kan helpen.