Contact en praktische informatie

Psychotherapie Jade is gevestigd in het Lebe Vital kantoor aan de Kaldenkerkerweg 56 in Venlo.
Mijn spreekkamer is gelegen op de bovenste verdieping (kamer C6). Er is een lift aanwezig. Wanneer u een afspraak hebt, kunt u het pand gewoon binnenkomen en plaatsnemen in de wachtkamer van de tweede verdieping.

Adres:
Psychotherapie Jade
Kaldenkerkerweg 56
5915 AD Venlo

Telefoon:
06-38848771

Mail:
joyce@psychotherapiejade.nl           (voor cliënten)
psychotherapiejade@zorgmail.nl   (voor zorgverleners)

Wachttijd

Op dit moment heeft Psychotherapie Jade een wachttijd van meer dan een jaar. Hou hier voor jezelf rekening mee als je je wil aanmelden in de praktijk. 

Kwaliteitsbewaking en regelgeving

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP) en werk uiteraard volgens de wettelijke bepalingen en de beroepscode voor psychotherapeuten. Zie www.lvvp.info voor meer informatie. Zie het formulier kwaliteitsbewaking voor meer informatie. 

Mocht u een klacht hebben over uw behandeling, dan kunt u dit uiteraard met mij bespreken. U kunt ook altijd gebruik maken van ondersteuning of advies in deze via mijn beroepsvereniging LVVP. U kunt hier meer informatie over vinden via; https://lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling/klachtenregeling-volwassenen/

Ik school mij regelmatig bij, mede door het bezoeken van studiedagen, congressen en workshops en door deelname aan intervisiegroepen.

Privacy

Alle informatie die u aan mij verstrekt is strikt vertrouwelijk. Tijdens de behandeling hou ik uw gegevens bij in een elektronisch patiëntendossier (EPD). U mag te allen tijde uw dossier opvragen. Zonder uw toestemming verstrek ik geen informatie aan derden. Het is vaak wel van belang om uw huisarts te informeren over uw behandeling en het verloop hiervan. Zie de privacyverklaring voor verdere informatie. Ik maak tevens gebruik van een beveiligde mailomgeving. 

Waarneming / in geval van spoed

In geval van spoed kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts / huisartsenpost / spoedafdeling van uw lokaal ziekenhuis. Psychotherapie Jade biedt geen crisisopvang of -zorg. Wanneer u tijdens vakantie of ziekte dringend hulp nodig hebt, kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met uw huisarts of POH-GGZ. De praktijk wordt tijdens vakantie of ziekte tevens waargenomen door mevrouw drs. Ans Overdevest, Psychotherapeut BIG en door mevrouw drs. Aimée Janssen, GZ-psycholoog / Psychotherapeut BIG. 

De praktijk van mw. Ans Overdevest is gevestigd op het volgende adres:

Trampolien!
BusinessCentrum Leudal
Markt 6
6088 BP Roggel

Telefoonnummer: 06-25 33 33 75    Mail: info@trampolien.nl

 Psychologie Janssen is gevestigd op het volgende adres:
Valkenlaan 40
6026 SE Maarheeze
T: 06-54226416
E: info@psychologiejanssen.nl
W:www.psychologiejanssen.nl

 

Op dit moment heeft Psychotherapie Jade een wachttijd van meer dan een jaar. Hou hier voor jezelf rekening mee als je je wil aanmelden in de praktijk.